Over Stralende Hond

Stralende hond is een blog over honden voor de échte hondenliefhebber. Met mijn blog wil ik hondenliefhebbers informeren over alles wat met honden te maken heeft. Wat komt er allemaal bij kijken als je een hond neemt? En waar moet je aan denken? Zomaar wat vragen die ik zal gaan behandelen op mijn blog.

Dan over mij: ik ben Dirk Ketting en ben al van jongs af aan een echte dierenvriend. In mijn ouderlijk huis hadden we twee honden en een volière in de tuin. Vooral van mijn honden was ik als kind helemaal weg. Dit waren Piep en Pot.

Ik werd gegrepen door de band die je op kunt bouwen met een hond. Vandaar dat ik altijd honden ben blijven houden. Nu ik een eigen gezin heb, heb ik ook een hond in huis. Een Golden Retriever om precies te zijn.

Door mijn jarenlange ervaring met honden denk ik dat ik veel mensen kan helpen met hun hond. Natuurlijk moet je de hond zelf opvoeden, maar ik kan je uiteraard wel handvatten en tips geven om het allemaal wat makkelijker te maken. Hou mijn blog dus goed in de gaten!

Veel leesplezier!

Dirk Ketting